Sydesk

Etätuki TeamViewer-ohjelman avulla

Lataa TeamViewer-asiakasohjelma tästä linkistä: exe TeamViewer (1.63 MB)

Ohjelman avaaminen Firefoxilla

FF11. Valitse "Save File" ja tallenna tiedosto esim. työpöydällesi.
FF22. Avaa TeamViewer.exe-tiedosto hakemisto, johon tallensit tiedoston tai Firefoxin Downloads/Lataukset -listalta.
FF33. Firefox varoittaa, että ohjelmatiedostot saattavat sisältää haitallista koodia. Klikkaa OK.
Security Warning4. Ota ruksi pois kohdasta "Always ask before opening this file" ja klikkaa "Run".
TeamViewer5. Kerro Sydeskin tuelle etätuki-ohjelman näyttämä ID-numero. Avaamme yhteyden koneellesi ja yhteys on auki niin kauan kuin sinulla on TeamViewer-ohjelma käynnissä.

Ohjelman avaaminen Internet Explorerilla

IE11. Valitse "Run" avataksesi ohjelman ilman tiedoston tallentamista.
IE22. Odota, kun tiedosto latautuu.
IE33. Klikkaa "Run".
TeamViewer 4. Kerro Sydeskin tuelle etätuki-ohjelman näyttämä ID-numero. Avaamme yhteyden koneellesi ja yhteys on auki niin kauan kuin sinulla on TeamViewer-ohjelma käynnissä.